ReConnect | Om ReConnect
15391
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15391,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Om ReConnect

Vi er inne i et paradigmeskifte om hvordan vi mennesker mentalt og psykologisk fungerer. Det gir ikke lenger mening å lete eller justere våre ytre omgivelser for å finne løsning på våre utfordringer.

Når vi ser at våre utfordringer kommer fra våre tanker, så blir vårt sinn en reset-knapp som automatisk justerer våre tanker slik at vi får tilgang på de gode løsninger både på jobb og privat.

ReConnect ønsker å vise bedrifter i Norge hvordan man kan revolusjonere arbeidshverdagen med denne forståelsen.

Myten

Stagnasjon og mentalt frustrasjon er noe som påføres meg fra mine omgivelser. For at dette skal forsvinne, må jeg endre omgivelsene mine.

Det gamle paradigme

Det negative forsvinner gjennom utøvelse av metoder og teknikker. Suksessen avhenger av i hvilken grad jeg greier å praktisere metodene og teknikkene.

Det nye paradigme

Med ny kunnskap forstår jeg at våre omgivelser ikke kan gi meg tankestøy og stress, det er det bare troen på egne tanker som kan.

Når mennesker får kunnskap om hvor nye tanker, innsikter og forståelse kommer fra, vil de lettere kunne “stå i” hektiske perioder uten å oppleve situasjonen som noe problem.